Ekologiskt foder till din hund

Det ekologiska valet

En del av din livsstil

Det finns många anledningar till att välja ekologiska produkter som en del av sin livsstil, allt från att måna om djurskydd till miljöhänsyn. Så det är verkligen förståeligt att du vill låta detta influera hela ditt liv, inklusive att låta din hund få äta naturlig hundmat.

Ekologiska foder till hundar och katter

Naturligt hundfoder

Organic with beef är ett foder som har noggrant utvalda ekologiska ingredienser, som ekologiskt uppfödda nöt och ekologisk spelt. Det tillverkas enligt de striktaste ekologiska riktlinjerna, smakar gott och innehåller alla de näringsämnen som din friska vuxna hund behöver.

Tillverkning av ekologiskt foder

Ekologiskt foder tillverkas av råvaror odlade utan bekämpningsmedel och av animaliska produkter från djur uppfödda och hanterade enligt de regler som finns för ekologiskt jordbruk gällande utfodring, uppstallning och medicinsk behandling.

Garanterat ekologiskt

Minst 95 % av ingredienserna i våra ekologiska foder har ett kontrollerat och certifierat ursprung, och fodren är certifierade av Austria Bio Garantie - den österrikiska myndigheten för kontroll av ekologisk odling och produktion.

SPECIFICTM foder är enbart tillgängligt hos veterinärkliniker (som verkligen älskar hundar)

Hitta en veterinär

ELLER