Vi älskar hundar lika mycket som du

Följ oss på Facebook och Instagram!

Försöker du ta reda på vilket foder som passar din hund bäst?

Utan tvekan är det många frågor som behöver besvaras. Till exempel: Vilket hundfoder är bäst för din hundras? Vilka näringsämnen är livsviktiga för din hund? Hur förändras dess näringsbehov genom livet? Vi hoppas att den här webbplatsen ska ge dig svar på alla dina frågor, så att du kan göra ett välgrundat val.

Precis som för människor gäller att djur "blir vad de äter". Så om du vill ha ett friskt och välmående djur är det viktigt att du erbjuder ett foder med rätt näringsämnen och som stödjer de olika kroppsfunktionerna, så att ditt djur förblir friskt och välmående genom hela livet.

Dechra är ett specialiserat veterinärmedicinskt läkemedelsföretag, och vi har därför kännedom om vad som är viktigt för hundar. Vi vet vad som kan påverka deras hälsa och välmående och vi är väl medvetna om de vanligaste problemen som kan uppstå. Det betyder att vi har kunskap om vilken typ av foder som hundar tycker om och vi vet vad de behöver.

Med dessa kunskaper har vi utformat SPECIFICTM.

7 anledningar att välja SPECIFIC till din hund

Veterinärer rekommenderar SPECIFICTM-dieterna eftersom de innehåller ingredienser av absolut högsta kvalitet och som håller hundar friska och välmående. De innehåller till exempel fiskolja av hög kvalitet, vilken är mycket lättsmält och ger en frisk hud och päls, god rörlighet i lederna samt en välmående magtarmkanal. Utöver det, innehåller varje foder rätt kombination av ingredienser i rätt mängder. Det säkerställer att du får ett näringsriktigt och välanpassat foder till din hund.

SPECIFICTM skapar foder med exakt rätt näringsmässiga egenskaper för att:

  • Ge din hund rätt näringsämnen varje dag och för att hålla den frisk och välmående genom hela livet.
  • Tillgodose dess behov när den är sjuk. Från allergi till diabetes - vi tillhandahåller ett SPECIFIC TM-foder för alla hälsotillstånd.

SPECIFICTM erbjuder den perfekta kosten för att hålla din hund eller katt frisk och aktiv genom hela livet. Ett friskt djur är ett välmående djur.

keyboard_arrow_up