Följ oss på Facebook och Instagram!

Vilket foder är bäst för din katt?

Det finns utan tvekan många frågor som behöver besvaras först: Vilka näringsämnen är livsnödvändiga för din katt? Hur förändras kattens näringsbehov genom livet? Kan ett foder lindra eller stödja katten vid olika sjukdomstillstånd?

Vi hoppas att vår webbplats ska besvara dina frågor och hjälpa dig att göra ett välgrundat val. Precis som för människor gäller att djur "blir vad de äter". Så om du vill ha ett friskt och välmående djur är det viktigt att du erbjuder ett foder med rätt näringsämnen och som stödjer de olika kroppsfunktionerna, så att ditt djur förblir friskt och välmående genom hela livet.

Genom att Dechra är ett specialiserat veterinärmedicinskt läkemedelsföretag, har vi god kunskap om katter. Vi vet, bättre än de flesta andra, vad som kan påverka deras hälsa och välmående och vi är medvetna om de vanligaste problemen som kan uppstå. Vi har kunskap om vad katter tycker om att äta och vad de behöver äta för att må bra. Därför har vi utformat SPECIFIC.​

7 anledningar att välja SPECIFIC till din katt

Veterinärer rekommenderar SPECIFICTM-dieterna eftersom de innehåller ingredienser av absolut högsta kvalitet för att stödja katters välmående. Ett exempel är fiskolja som är mycket lättsmält och ger frisk hud och päls, god rörlighet i lederna och en frisk magtarmkanal. Utöver det, erbjuder varje foder exakt rätt kombination av ingredienser och i exakt rätta mängder. Detta säkerställer att du får den mest näringsrika och bäst anpassade kosten till din katt.

SPECIFICTM skapar foder med exakt rätt näringsmässiga egenskaper för att:

  • Ge din katt rätt näringsämnen varje dag för att hålla den frisk genom hela livet.
  • Tillgodose dess behov när den är sjuk. Från allergi till diabetes - vi tillhandahåller en SPECIFIC TM-diet för alla hälsotillstånd.

SPECIFICTM erbjuder den perfekta kosten för att hålla din hund eller katt frisk och aktiv genom hela livet. Ett friskt djur är ett välmående djur.

SPECIFIC foder har utvecklats av veterinärer och är framställda med höga halter av omega-3 från fisk för att ge en optimal näringsprofil för de individuella behoven hos din katt.

Från vardagsfoder för att uppfylla näringsmässiga behov hos friska katter, både kattunge och senior, till specialkost för när din katt behöver näringsmässigt stöd under perioder av ohälsa

keyboard_arrow_up